deutsch schweiz  österreich  tschechisch  polnisch  englisch  niderlaendisch  franzoesisch  ungarisch

Európa-szerte hóban és fagyban tesztelt burkolatrendszer!

Calderone-tól Kinnarodden-ig, +45 °C-tól –25 °C-ig.

Európában nagyon különböző klímazónák vannak, a rendszerünknek mindenhol működnie kell. A teraszburkolatot próbára teszik az északi régióban télen a kemény fagyok, a déli régióban nyáron a tüzes forróság és az érkező a zivatarok okozta hirtelen lehűlés. A közép-európai zónában erősebb a nedvességterhelés, gyakoribbak a fagyás-olvadási ciklusok, illetve nyáron a burkolat felforrósodása.
A BOTAMENT® rendszerrel a burkoló szakembereknek egy olyan megoldást kínálunk, amely a fent említett igénybevételeknek maximálisan ellenáll, így bátran ragaszthatnak külső térben számtalan kerámia illetve természetes kő burkolatot.

Medditerrán hangulat

• Cotto • Klinker

Eredeti karakterüknek és természetes színeiknek köszönhetően, a hagyományos Cotto és klinker burkolatok nem csak dél-Európában nagyon közkedveltek, hanem más régiókban is. Ezek a burkolatok különösen érzékenyek lehetnek a kivirágzásokra.
A BTF 200 TERRACHAMP fugázó színtartóssága által a cotto és klinker burkolólapokat szépen kihangsúlyozza.

Klasszikus elegancia

• Természetes kőburkolatok

Mindegy hogy rusztikus vagy érdes felületű polygon lapot, vagy finom, csiszolt gránit felületet szeretnénk.
A TERRACHAMP rendszerrel a szakembereknek problémamentesen és bátran ragaszthatják a természetes kőburkolatokat.

Modern stílus

• Kőporcelán (gres) lapok

A külső burkolatokat már régen meghódították a kőporcelán lapok különböző fajtái. Egyértelmű vonalak és precíz formák kombinálva strapabíró felületekkel, ez tökéletesen illeszkedik a mai modern építési stílushoz, legyen szó akár kis mozaikról, vagy XXL méretű járólapokról.
A TERRACHAMP rendszerrel a szakembereknek problémamentesen és bátran ragaszthatják a teljesen tömör (üvegszerű) kőporcelán lapokat.